Projecten

Onze projecten

Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD  is voorstander van duurzaam bouwen, renoveren en wonen. Wij streven naar het ontwerpen, realiseren en renoveren van meer woning en utiliteits gebouwen waarin duurzame materialen gebruikt worden.

Energiebesparing in gebouwen zonder in te leveren op comfort is belangrijk. Een goed voorbeeld van besparing op elektriciteit is bijvoorbeeld de inzet van LED verlichting als vervanging van de TL-buis in parkeergarages of kantoorgebouwen. LED verlichting zorgt voor een langere levensduur, een hogere lichtopbrengst en lagere kosten.

Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD  kan ook zorgen voor duurzaam geproduceerde energie bijvoorbeeld door de inzet van zonnepanelen of zonneboiler en koude/warmte opslag kunnen eveneens zorgen voor forse reductie in de zowel gas- als elektriciteitskosten.

Binnenklimaat is een tamelijk breed begrip en als het goed voor elkaar is dan merk je er eigenlijk niets van. Je voelt je comfortabel. Het binnenklimaat wordt bepaald door het ‘samenspel’ van temperatuur, luchtsnelheid, luchtkwaliteit (verontreinigingen), luchtvochtigheid, licht. Daarnaast hebben geluid en ‘zicht naar buiten toe’ ook invloed op hoe je je in een ruimte voelt. Een goed binnenklimaat heeft een positief effect op de productiviteit en in zekere mate ook op het ziekteverzuim. Het binnenklimaat in de werkomgeving verdient dus ruime aandacht te krijgen.

Het realiseren van of toewerken naar een gezond binnenklimaat kan op verschillende niveaus.

  • Proactief
  • Preventief
  • Curatief

Kosten
Vooraf wordt met u besproken welke werkzaamheden door ons verricht moeten worden. Tevens wordt besproken of dit gebeurt op projectbasis tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs per project of op basis van het aantal besteedde uren tegen een vooraf bepaald uurtarief. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd en aan u toegezonden. Nadat u akkoord bent gegaan starten wij met de werkzaamheden.

Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD  staat voor korte communicatielijnen en is daardoor altijd, direct aanspreekbaar, zowel voor u als opdrachtgever, als in overleg met leveranciers. Mede hierdoor zijn wij in staat concurrerende offertes uit te brengen voor zowel kleine opdrachten als grote projecten.

Kortom, uit oogpunt van kostenbeheersing, kwaliteit, efficiëntie, nazorg en beschikbaarheid van kennis op het gebied hierboven beschreven disciplines is Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD  voor u als opdrachtgever een uitstekende en betrouwbare partner.

OVER ONS

Drijvende kracht achter Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD is eigenaar Arie van Duijvenbode, sinds 1986 werkzaam in de installatiebranche. Zijn kennis en ervaring deed hij op in diverse functies: van 1e monteur-, werkvoorbereider tot projectleider grote utiliteitsprojecten. Lees meer…

CONTACT

Technische ontwerp & tekenbureau AVD B.V.
Scheepmakerstraat 6-B
2222 AC Katwijk aan Zee
Tel. 06 – 20 01 99 33
E-mail: info@technischadviesbureau-avd.nl

1401202394_46-facebook                3c9eaa4c8dd944eade4d976497f7c5e9                iconmonstr-email-9-icon