Over ons

Over ons

Drijvende kracht achter Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD  is eigenaar Arie van Duijvenbode, sinds 1986 werkzaam in de installatiebranche. Zijn kennis en ervaring deed hij op in diverse functies: van 1e monteur-, werkvoorbereider tot projectleider grote utiliteitsprojecten. Hij leerde bij diverse adviesbureaus en installatiebedrijven zowel de voorbereidende als de uitvoerende kant van het installatietraject kennen. Met zijn doelmatige en ondernemende houding denkt hij graag ‘out-of-the-box’ mee over uw installatievraag. Het ontzorgen van onze opdrachtgever staat centraal bij al onze dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor projecten in de luxe woningbouw, seriematige woningbouw en utiliteitsbouw zoals kantoren, scholen, hotels, parkeergarages en productiefaciliteiten.

 

Duurzaamheid

Aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hecht Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD  heel veel waarde. In zijn adviezen bekijken hij daarom altijd milieuvriendelijke mogelijkheden. Vraagt een opdrachtgever en/of het ontwerp om een duurzame oplossingen, dan nemen wij duurzame toepassingen mee in ons advies.

 

 

REVIT/BIM-tekenwerk

BIM als brandstof voor “consulting engineering” Met een multidisciplinaire aanpak van een bouwproces zijn veel voordelen te behalen. Het Bouw Informatie Model (BIM) waarbij een 3D-gebouwmodel centraal staat is hierbij een ideaal hulpmiddel. De samenwerkende ontwerpende partijen: constructeur, architect en adviseur dragen zorg voor het koppelen van relevante gebouwinformatie aan het grafische model. Het resultaat is een visuele database, waarbij vanaf het prille begin van het bouwproces de ontwerpende partijen elkaar optimaal informeren met actuele informatie.

Werken volgens het principe Consulting Engineering in de installatietechniek

Voordelen:

  • Kortere bouwtijd is mogelijk
  • Hogere kwaliteit.
  • Minder engineeringskosten.
  • Efficiënt en geen informatieverlies tijdens het proces.
  • Reduceren faalkosten.
  • Merkonafhankelijke engineering. Beste resultaat voor de opdrachtgever heeft de eerste prioriteit.
  • De kennis, kunde en vakmanschap ligt bij de juiste partijen.

Nadelen:

  • Andere manier van werken vraagt gewenning.
  • Werkt alleen als partijen elkaar (kunnen) vertrouwen. Open communicatie en samenwerking is een vereiste.

 

REVIT-BIM tekenwerk

OVER ONS

Drijvende kracht achter Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD is eigenaar Arie van Duijvenbode, sinds 1986 werkzaam in de installatiebranche. Zijn kennis en ervaring deed hij op in diverse functies: van 1e monteur-, werkvoorbereider tot projectleider grote utiliteitsprojecten. Lees meer…

CONTACT

Technische ontwerp & tekenbureau AVD B.V.
Hoorneslaan 598
2221 GL Katwijk aan Zee
Tel. 06 – 20 01 99 33
E-mail: info@technischadviesbureau-avd.nl

1401202394_46-facebook                3c9eaa4c8dd944eade4d976497f7c5e9                iconmonstr-email-9-icon