Over ons

Over ons

 Drijvende kracht achter Technisch ontwerp & ontwerpbureau AVD BV is eigenaar Arie van Duijvenbode, sinds 1986 werkzaam in de installatiebranche.

Zijn kennis en ervaring (ruim 30 jaar) deed hij op in diverse functies bij verschillende bedrijven zoals installatiebedrijven-, ingenieursbureaus-, schoolstichtingen-, gemeentelijke instanties en projectontwikkelaars.

Daarbij gaat het om de voorbereidende als de uitvoerende kant van installatietrajecten. Met zijn doelmatige en ondernemende houding denkt hij graag ‘out-of-the-box’ mee over installatievragen.

Het ontzorgen en het nakomen van afspraken van onze opdrachtgevers staan centraal bij al onze dienstverleningen.

 

 

2D + 3D Revit / BIM-tekenwerk

BIM als brandstof voor “consulting engineering” Met een multidisciplinaire aanpak van een bouwproces zijn veel voordelen te behalen. Het Bouw Informatie Model (BIM) waarbij een 3Dgebouw-en constructie model centraal staat is hierbij een ideaal hulpmiddel.

De samenwerkende ontwerpende partijen: architect & constructeur dragen zorg voor het koppelen van relevante gebouwinformatie aan het grafische model.

Het resultaat is een visuele database, waarbij vanaf het prille begin van het bouwproces de ontwerpende partijen elkaar optimaal informeren met actuele informatie.

Op voorhand maken wij eerst een 2D digitaal ontwerp, welke onderling wordt afgestemd met de opdrachtgever en architect i.v.m. afmetingen schachten en technische ruimten, en voor coördinatie met andere installatie en bouwkundige disciplines.

Na afstemming gaan wij van alle installaties berekeningen maken, om daarna het 3D model te gaan vullen.

Uit het model worden daarna de werk- en prefab tekeningen gegenereerd voor uitvoering in het project, geheel gemaatvoerd worden deze dan aan de monteurs overhandigd.

OVER ONS

Drijvende kracht achter Technisch ontwerp & ontwerpbureau AVD BV is eigenaar Arie van Duijvenbode, sinds 1986 werkzaam in de installatiebranche. Lees meer...

CONTACT

Technische ontwerp & tekenbureau AVD B.V.
Scheepmakerstraat 6-B
2222 AC Katwijk aan Zee
Tel. 06 – 20 01 99 33
E-mail: info@technischadviesbureau-avd.nl

1401202394_46-facebook                3c9eaa4c8dd944eade4d976497f7c5e9                iconmonstr-email-9-icon