Diensten

Onze diensten

Uitbesteden aan Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD  bespaart u tijd en kosten. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij adviezen en projectmanagement voor alle voorkomende werktuigkundige installaties. Installatietechnische ontwerpen, tekeningen, berekeningen, kostenramingen en systeemkeuze adviezen behoren tot onze mogelijke dienstverlening. Door ons uitgebreide netwerk in de installatietechnische branche zijn wij in staat voor elk project een totale oplossing te bieden!

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor alle soorten opdrachtgevers waaronder particulieren, projectontwikkelaars, bouwkundige aannemers, gemeenten, stichtingen, architecten of installatiebedrijven.

Vele jaren ervaring in het ontwerp en de realisatie van projecten maakt dat wij al tijdens het eerste ontwerp ontwerpen opstellen die passen binnen het bouwkundig ontwerp. Daardoor ontstaat vanaf het begin een realistisch ontwerp dat zal voldoen aan de vooraf gedefinieerde uitgangspunten. Dit ontwerp kan goed als uitgangpunt dienen bij de realisatie van de installaties. Wij bieden het complete traject van de eerste ideeën (initiatie) van projecten, de complete uitwerking (ontwerp), tot aan het gebruik van installaties in gebouwen (beheer).

In overleg worden keuzes gemaakt waarbij altijd wordt gekeken naar de juiste mix tussen toegepaste installaties, functionaliteit, duurzaamheid en budget. Dit doen wij voor alle werktuigkundige installaties binnen gebouwen. Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor uw project!

OVER ONS

Drijvende kracht achter Technisch advies-, ontwerp en calculatie bureau AVD is eigenaar Arie van Duijvenbode, sinds 1986 werkzaam in de installatiebranche. Zijn kennis en ervaring deed hij op in diverse functies: van 1e monteur-, werkvoorbereider tot projectleider grote utiliteitsprojecten. Lees meer…

CONTACT

Technische ontwerp & tekenbureau AVD B.V.
Hoorneslaan 598
2221 GL Katwijk aan Zee
Tel. 06 – 20 01 99 33
E-mail: info@technischadviesbureau-avd.nl

1401202394_46-facebook                3c9eaa4c8dd944eade4d976497f7c5e9                iconmonstr-email-9-icon